Postorder

                                                                                  

Matte beställde hundben på postorder, men... det här tror jag någon större hund få ta över. Kan liksom inte mer än greppa det, gnaga blir ju sedan lite svårt?

Hade premiär-jakt på en liten vild kanin i veckan! Den var otroligt söt och jag drog iväg ut i skogen. Matte skulle testa sin inkallnings visselpipa vi tränat på ett tag, men då kom mot hennes förvåning (och min) kaninen tillbaka!? Kanske kan jag trots allt få vara med kusinernas pappa på älgjakten i år, han brukar ju ändå inte se någon älg har jag hört. Frisk luft och fika är ju inte tokigt.

// Nova

Träning i olika varianter

Ett par gånger har jag blivit medtagen på joggingrundor..Varför springa så enformigt, och vad jagar vi?

Idag började hundkursen, del 1 av 7 söndagar. Vi hade hundmöten utan koppel, sitta-ligga-stå-övningar, sitta kvar. Det mesta hade vi redan gått igenom på våra privatlektioner, men tror matte var helt slut ändå efter en timme? Nästa vecka ska vi ha lärt oss fyra olika kontaktövningar, ja ja.

Nästan lugnare när vi jobbar, då fokus ligger på fler saker än bara mig..

// Nova

Working 9-5

Dålig på uppdatering här nu, matte ifrågasätter och ojjar sig mest över om det kan vara lagligt att arbeta heltid. Vi har haft privatlektion nr 3 och det nya är att det dykt upp en påse med strumpor som ibland kommer och attackerar mig i baken?  Ja, ja - det går väl över.. Inkallning på visselpipa är också nytt projekt. På söndag börjar vi kurs för samma hund-guru och vi blir en grupp på 10 hundar. Kan bli intressant!

                                         
                               

Nytt är annars min gula banan med trossar, höll på att bli av med den direkt när Ingo hälsade på. Mina krokodil-tendenser fick honom dock att lämna mina saker ifred.

// Nova


Fotomodell



Inte lätt att vara ödmjuk när man fått ett sånt stiligt kort -Tack Annika! 

Semestern är historia, kontoret stod kvar och alla kollegor. Jobbigt första dagen, hade glömt bort hur mycket ljud det är omkring mig där. Ser fram emot helg, men innan dess är det privat lektion imorgon... osäker på vad vi skulle lärt oss under sommarlovet? Nicka kanske fungerar denna gång?

// Nova





Semestrar vidare...

                                                                                        

Efter ett par sköna dagar i skogen med Gunvor känns det här med koppel rätt överarbetat! Röra sig fritt tilltalar mig enormt. Gick på egna promenader, åt lite blåbär och vaktade huset.. livet som pinne kändes helt ok.





Sverige är fantastiskt, men är verkligen en lerig Dalälv det mest optimala att lära sig simma i? Åkte med kusinerna och skulle bada, dels gick även matte ut i vattnet och Linda med sina simbyxor med snören på... så jag måste ju också med! Blött, lerigt och läskigt - en kort sammanfattning.

                                     

//Nova