Hundcafé

Igår åkte dvärghundarna Sigge & Nova till Östermalm och fikade. Det regnade och vi hade våra regnoveraller på oss, antagligen underhöll vi hela tunnelbanevagnen.. Himelska hundar är ett ypperligt trevligt fik, vi fick egna tallrikar med ost, leverpastej och blodpudding på! Troligtvis var det lite varmt där inne, våra mattar såg smått svettiga ut - förstår inte varför..? Själv tänkte jag lite diskret testa självserverig, men kom inte riktigt ända fram.. Slocknade ovaggad i soffan när jag kom hem, sov tills imorse - sånär som en tvångsrunda igår kväll.

                                       

// Nova

Regn

Nu finns det risk att jag får flytta hem till Sala när bildbevis på min nya regnoverall når min uppfödare...

                                                                      


Ok, jag gillar inte regn - men vette 17 om den här reflex-tvångs-tröjan är bättre? Vi har inte testat den mer än i köket, tydligen kan man komplettera med fleece-inner-tröja sedan till vintern - ja, så mina skor till - så är ju mobbing av dp ett faktum. Kom ihåg att jag är en schäfer...

// Nova


Hundläger

Tydligen kan man vara 30+ och fortfarande släpa sin hund på läger? Vi var sju hundar med respektive mattar. Började med massage för vardagsbehov, här får Gizmo vara visningsexemplar. På mig hittade matte nästan inga muskler alls, men så låg jag inte still så länge heller.. Stretching gick till på samma sätt, eller lite dra i ben o så.


                          

Freestyle = dans med liten hund. Vet inte vad som var målet, men jag snurrade och nickade om vart annat så fick jag godis. 

                           

Vi gick även runt Fagertjärn, röda näckrosor och fina studs-stigar. 

                                  

Sammanfattning av påståenden efter lägret:
jag är en schäfer (!), det matte inte skulle acceptera att en schäfer gör får jag inte heller göra..? (dvs hoppa ner i byxbenen när hon klär på sig, studsa runt i sängen när väckarklockan ringt, hoppa emot benen och annat tidsfördriv)
* jag ska INTE ha för vana att sitta i knä, soffa osv
* jag är överviktig
* det jag redan kan belönas inte med godis utan krävs att jag presterar

// schäfer-Nova



 



 


Nedräkning till semester

                                                                              

Imorgon ska jag på mini-semester hos whippet'arna. De har nästan en egen ö i skärgården, men jag är lite nervös över att åka båt dit (eller, inte jag - men matte). Tydligen ska matte till Köpenhamn och göra något viktigt (?) och där får jag inte följa med. Tror att jag kommer klara mig utmärkt ändå, det finns två katter att jaga när jag tröttnat på hundarna..

Sen ska vi bara jobba nästa vecka, sedan är det riktig semester! Första helgen ska vi på hundläger i Tiveden, hoppas på andra trevliga deltagare, sedan tänkte vi våld-gästa närmast sörjade runt om i landet  - Österbymo blir första anhalt. Ska bli skönt med riktig skog och aktivitet igen, att varit tvångs-isolerad med mina kvalster i 3 veckor är sisådär-typ-jättetrist.

Hoppas uppdatera bloggen med soliga semesterbilder under tiden!!

// Nova