Före resp. efter..

                                                    

Äntligen kommer värmen och det går att ät frukost på balkongen. Nova tar bästa möjliga plats i solen.

Idag var vi barn- och hundvakt.. vilket kanske syns på bild nr. 2. Kvällsrundan behövde inte vara speciellt lång, knappt längre än mellan bilen o huset.

Träningen ja, kurs på tisdag. Tittade på Dina som tävlade i LKIII igår på Nacka BK. Skulle vara kul att komma en liten bit åt det hållet... Hon var duktig, ja OCH hennes matte förståss!



...behöver ny korg snart

                                                               

Nu börjar korgen ha gjort sitt snart, det är inte så mycket stoppning kvar i den. Tänkte att en fleecefilt skulle stoppa henne ett tag till, men frestelsen är för stor när hon är ensam en eftermiddag. Bättre än mina skor i alla fall, gäller att se det positiva.


                                                               

Kvällens kurs gick väldigt bra. Vi tränade vänta, gå bakom och inkallning efter lek. Hon kan utan störra utsvävningar röra sig i gruppen lös intill mig. Behöver bara få till det även i vardagen.

Ingen ledig helg

Det blev att jobba istället för att åka norrut. Lite ensamt på kontoret och Nova fick röra sig fritt. Fick kompensera en hel del jobbtimmar mot en tur i skogen. Nova lyxade även till det med att rusa in i en volt med arrangerad hästträning.. Det är då jag har lust att gömma kopplet och titta oförstående vems hund det är mitt i ringen med hästar.

Fredagar är även dagen för fredagsinköpen av hundben.. Det ligger en djuraffär på vägen till jobbet. Nova läser snabbt av när det är dagen med stort D. Jag ska väl försöka undvika fighten med att ta benet, får bytesförhandla istället.