Kycklingbehov

                                            

De små kycklingarna på Sea hund & katt har tagit slut! De verkar inte vara fler än vi som efterfågat dem, så de skulle nog inte ta hem fler heller. Tragiskt nog lever de inte mer än ca 2 v med Nova som boss. Enda stället jag hittade dem var på Häromis internetbutik, och för minimibeloppet på en order (300 kr) fick man rätt många kycklingar även fast vi köpte en del ben också...

Det är ju ändå fredag

Vår, mera värme tack!

                           

Så skönt att snön äntligen gett med sig, även fast vi tränat bort att behöva använda täcken känns det som en befrielse med antydan till vårkänslor.

Idag fick Nova utökat förtroende att gå i Sätra, (skog med en hel del hundar/folk), utan långlina. Vi lyckades utan missöden, kopplade upp henne innan hundmöten dock.

Har nedräkning till att äntligen få gå kurs igen, erkänner att det finns visst dåligt samvete när jag själv går mest mellan jobb och föreläsningar. Nova byr sig föga, det finns ju andra att bli underhållen av, tur är ju det.

EU-hund

                                                            

Passet är godkänt! Vi fick godkänt på blodprovet och passet är i sin ordning. Men nu kanske det blir Norge till sommaren... men, det är mer på sikt att det kan vara bra att i alla fall ha möjlighet att resa utanför Sverige/Norge. Fast vad är det för fel på Dalarna varje sommar??

Agillitykursen på Hundens hus är slut, jag ska vänta in våren o köra på egen hand ute vid Sthlm södra. Hon gillar aktivitet o temp, precis som sin matte :)  Snön blev ett problem, får vänta ett tag till på våren.

Annars blir det mer ensamhetsträning på kvällarna nu. Jag läser kvällskurs på Universitetet och Nova får sysselsätta sig själv hemma någon kväll i veckan. Det går bra (inget hot om vräkning och inga trasiga saker!).

Försöker träna henne i LK1 momenten, men hon sitter fortfarande som en ekorre (framtassarna i vädret) vid fot... Har en känsla att det inte är en merit hos brukshunds-kompisarna..?

& jag har INTE köpt en till, bara in inlånad Ingo en solig dag i snön.... däremot har jag varit nära att komplettera familjen med en Devon Rex-katt. Kan bara inte enas med mig själv ännu..