Skogs-kollo

                                                                      Ingo - skogens konung

Tog en långhelg till Dalarna. Nova fick sällskap av Ingo, han fick åka med på kollo. Letade svamp och strosade i skogen, njöt av att slippa stan för ett par dagar. Hundarna hade lyx-dagar med massor av yta att röra sig fritt på.

Premiär på milspåret!

                                                

Igår fick Nova följa med på 10 km spåret i Hellas. Hon är inte allt för energisk när hon ser mig ta på löparkläder, men visst.. hon hänger på. Oftast kunde jag ha henne lös, men de första km skällde hon ut de få vi mötte i spåret. Sen tror jag hon insåg att vi skulle hålla på ett tag, så hon infann sig i ledet och sprang bakom mig rätt bra.


DP-träff på Gärdet

                                                             

Förra helgen tog vi en miljötränings dag till stan. Sammanstrålade med 10-tal pinnar på Gärdet och efter en timme blev det besök hos Himelska Hundar (hundcafé). Tyvärr blev det dåligt med kort där alla hundarna var med på samma bild, kanske tekniskt omöjligt?

Nytt mål i ensamhetskampen lyckades vi också erövra, att lämna Nova ensam utan att hon var hemma i sin egen lägenhet. Allt helt och kvar i sin ursprungliga form efter 2 timmar!!  Dock fick hon röra sig på begränsad yta, vad vore livet utan kompostgaller?

Semester tempo..

                                                          

Några varma o lata dagar blev det under semestern. Nova kom igång riktigt bra med simningen, däremot förstod hon inte att man vänder tillbaka mot land efter en bit.. vi fick handgripligen se till att nosen pekade mot land innan krafterna tog slut.

Slut på semestern o Nova sov oavbrutet första arbetsdagen. Äntligen fanns det rutiner igen..