Danmark, Kvie So

       

Första veckan på semestern har varit i Danmark, utanför Varde. Tur att hunden inte är åksjuk,  för resan tog sina 12 timmar med de närmare 80 milen. Stugan var hundvänlig och rätt fin, 200 meter till en insjö och havet på ca 2 mil. Behöver jag nämna att hunden har simtränat.. hon har blivit helt hysterisk på att simma. Det är betyligt mer hundvänligt över lag i Danmark, ingen hundförbudskylt vid badet i insjön och hundarna badade ihop med sina ägare. Nova var med oss ut i den lång grunda sjön och blev parkerad på bryggan 50 meter ut när vi själva hade för avsikt att hinna bada samtidigt. Till slut "dök" hon ner i vattnet själv ifrån bryggan. Simglasögon nästa kanske.. eller snorkel, det blev en del kallsupar.

Ett par gånger åkte vi ut till havet. Kanske syns gläden på bilderna i inlägget, den enorma öppna ytan i kombination med vatten gjorde Novas totala lycka. Sand kommer vi troligtvis ha i bilen för ett bra tag framöver :)

                             
                 

Passkontrollen var obefintlig tillbaka in i Sverige, förstår att det är en del smugglande över gränsen. Alla papper i sin ordning för vår del och en avmaskningstablett väntar i slutet av veckan hemma hos var vanlige vetrinär.

Innan dess har vi nu ett par dagar på oss att utforska Öland, men tyvärr lämnade vi solen kvar i Danmark. Hoppas den kommer ikapp tills imorgon!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback